2013. április 14., vasárnap

Vasárnapi virág - Minden ami "Emerald"

A mai vasárnapi virág nem is virág, hanem egy szín. 2013 év színe a Pantone-nál az Emerald, vagyis a smaragdzöld.



Mondanom sem kell, hogy a divattervező, a dizájner, a lakberendező és természetesen a virágkötő szakma is igyekszik meglovagolni az aktuális év színtrendjét. Ha úgy vesszük, akkor én évek óta a divat előtt járok (hehehe :-) ) ugyanis a zöld-zöld-zöld mindig is nagy kedvencem volt. Már ami a virágokat, dekorációt illeti. :-). Nem hiszed, csak nézd meg a logómat :-)



Bár a tiszta smaragdzöld az én izlésemnek túl "komoly", de egy kis fehérrel, élénkzölddel, sárgával vegyítve utolérhetetlen. Ha virágdíszekről beszélünk, akkor a zöldet rég nem csak a virágkötészeti "zöld", vagyis a töltőnövény jelenti, hanem akár a zöld rózsa, a zöld boglárka, az orchidea, a calla, no és persze a krizi, a dahlia, a szegfű, a...


És akkor a csokrok, elsőként egy gyönyörű gyöngyvirág csokor (hamarosan szezonja van és a hercegnék is ezt ajánlják :-) ):


Egy igazi "Emerald" szalag, monokróm fehér rózsacsokorral, hozzáillő topánnal:


Ez a váza csodaszép:


Sok-sok fehérrel:


Ne felejtsük el a hozzáillő kitűzőt sem:


Ez a kedvencem, csak zöld "zöldekből":

És jut az asztalra is, pl. kelbimbóval töltött vázával :-)

Vagy ez a cuki pici asztaldísz:


Tetszenek? Ha igen válaszd bátran ezeket a színeket, mert annyira semleges, annyira sokféleképpen variálható, hogy gyakorlatilag minden stílushoz illik, egyedi, modern, de ha akarod romantikus, nem lehet vele hibázni :-).






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése